Team Love My Veggies

Wij zijn zussen, vriendinnen, allebei moeder en nu ook nog eens collega’s. Een gedurfde combinatie die voor ons geweldig uitpakt…

Bewaren

Bewaren

Kim de Gast

26 jaar, getrouwd & mama van Luuk (2015)

♥ Koken
♥ Reizen
♥ Fotografie

Instagram

Linkedin

Bewaren

Bewaren

Kelly Rietbroek

33 jaar, getrouwd, mama van Jorenth (2012) en Pepijn (2016)

♥ Reizen
♥ Kids
♥ Koffie

Instagram

Linkedin

Love My Veggies heeft een duidelijk streven.
 Wij werken vanuit ons gevoel en moederhart.

Onze producten altijd 100% natuurlijk en biologisch. We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen.

Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Wij zorgen ervoor dat onze ingrediënten van biologische oorsprong en van A-klasse zijn. Daarnaast voegen wij nooit suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen toe.

Wij willen altijd bezig zijn met nieuwe producten en vernieuwend blijven. De markt veranderd constant en wij willen onze doelgroep blijven verrassen met nieuwe, smaakvolle, leuke en vooral gezonde producten.

Onze missie moet voor iedereen duidelijk zijn. Wat je ziet, is wat je krijgt. Wij voelen ons verplicht een zo gezond mogelijke keuze te bieden. Je kind is immers je kostbaarste bezit.  Bij ons zul je niks op de verpakking zien staan als het er ook niet in zit.

Hoe het allemaal begon…

Nadat Jorenth geboren was, is Kelly zich gaan verdiepen in gezond eten voor baby’s. Waarom was Nederland nog niet zo ver als Amerika? Elke maand werd er een lading besteld in Amerika om de gezonde voeding deze kant op te halen. Door de geboorte van Luuk, kwam Kim voor hetzelfde dilemma te staan.  Op een zondag in de tuin bedachten we ineens heel ambitieus, waarom beginnen we niet “gewoon” zelf een lijn met gezonde snacks voor baby’s.  We stapten samen in een hele nieuwe wereld en mogen nu met trots zeggen dat Love My Veggies op de markt is met een viertal producten. Onze producten bevatten altijd groente en fruit. Dat is namelijk ook hoe we aan de naam Love My Veggies zijn gekomen. Groenten zijn leuk!

Bewaren